Sisua.net
http://www.sisua.net/forum/

Kysymyksiä niittikopista
http://www.sisua.net/forum/viewtopic.php?f=11&t=3452
Sivu 1/1

Julkaisija:  _ville__ [ To Touko 03, 2018 9:12 pm ]
Viestin otsikko:  Kysymyksiä niittikopista

Tuli hommattua ensimmäinen kuorma-auto harrastekäyttöön. Sisu m162 vm 81 cumminssilla. Onko vinkkejä mistä etsii vikaa kun ei sammu avaimesta?, päävirran kun kääntää pois niin auto sammuu kyllä. Vilkut ei puhu mitään ja sulakkeet on ehjät? Ja kuskin lasipyyhkijän moottori ei pyöri, mistä uus vai sopiiko sinne joku muu moottori?

Julkaisija:  nallesisu14 [ Pe Touko 11, 2018 9:13 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Kysymyksiä niittikopista

Gumminsin moottorissa on pysäytyssolenoidi siinä pumpun päässä,tulee muistaakseni yksi sähköjohto.Vika voisi olla siinä.Lasinpyyhinmoottoreita on joko ilmakäyttöisiä tai sähköllö,noin tuoreessa muistaakseni sähköllä.On muistaakseni Atoy oy:n maahantuomaa SWF.Pääseehän vivut kunnolla liikkumaan.Vilkkujen osalta homma voi olla vaikeampi,jos siinä on kotimaassa valmistettu sähkökeskus ( Relesähkö, Jantronic ) joissa oli sellainen korkea vilkun ohjausrele,jossa on mahdoton määrä pistoliittimiä. Etsi jos löydät sellaisen releen "kannan" tai releen.

Julkaisija:  karitsa [ Ma Kesä 11, 2018 7:10 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Kysymyksiä niittikopista

Pumpussa on päinvastoin solenoidi joka avaa virta päällä polttoainekanavan. Jos se on rikki,voi pumpun takaa kanavan aukaista manuaalisesti. Olisiko sen releen kärjet hitsanneet kiinni. Olen melko varma että kun otat kaikki sulakkeet pois ja hiot taulun sulakepitimet puhtaaksi,sitten laitat uudet sulakkeet,toimii useimmat systeemit. Lisäksi kun laitat uudet releet,toimii loputkin.

Julkaisija:  karitsa [ La Kesä 23, 2018 11:21 am ]
Viestin otsikko:  Re: Kysymyksiä niittikopista

Tuliko sähköihin tolkkua? Ja kuvia autosta,kiitos!

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/