Sisua.net
http://www.sisua.net/forum/

S-sarjan maalauskaavio
http://www.sisua.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=3454
Sivu 1/1

Julkaisija:  Neliveto Sisu [ Su Touko 06, 2018 9:04 am ]
Viestin otsikko:  S-sarjan maalauskaavio

Sattuisikaan keneltäkään löytymään maalauskaaviota Sisu S-sarjaan, mistä näkisi sen aikaiset värivaihteohdot ja teippaukset. Ainakin SC 150:stä on tehty sellainen. Sisu Autolta kyselin kyseisiä kaavioita, sanoivat sen kummemmin asiaan syventymättä, että ei varmaankaan löydy.

Julkaisija:  SA-642 [ Ma Touko 07, 2018 3:10 pm ]
Viestin otsikko:  Re: S-sarjan maalauskaavio

Kyllähän ne kuviot ja värit omasta hilseestä stetsonin välistä vedettynä on aina parhaat.

Minullakin kesällä (jos taas ehtii) projektina proton maalaus ja kuviot meinasin vetäistä tajunnanlaajennusjuoman avittamana. Auto kauttaaltaaan valmiiksi mattamusta ja siihen sitten kivat kuviot päälle vihreällä ja ruskealla, ei voi kuin onnistua?

Julkaisija:  Neliveto Sisu [ Ma Touko 07, 2018 9:07 pm ]
Viestin otsikko:  Re: S-sarjan maalauskaavio

Pystyisihän ne maalaukset tekemään oman mielikuvituksenkin avulla, mutta auto olisi tarkoitus entisöidä täysin alkuperäiseen kuntoon, ja vaikka autosta on muutama uutena otettu kuva, joista ei kuitenkaan saa selville mm. teippauksien/maalattujen raitojen väriä (metalli vai mattasävy) ja rajausta, koska autosta ei ole yhtään kuvaa sivulta.

Tänään soitin Sisu Autolle ja tällä kertaa sain jutella sellaisen henkilön kanssa, joka on hoitanut maalausasioita useita vuosia. Lupasivat etsiä maalauspiirustuksia, jos heiltä ne sattuisi löytymään.

Julkaisija:  Kontiosusi [ Ti Touko 08, 2018 7:57 am ]
Viestin otsikko:  Re: S-sarjan maalauskaavio

Jos autoosi löytyy Oy SiSu Auto Ab:lta "kantakortti-/tilaustiedot" (kannattaa muuten tiedustella), saattaa niiden joukosta löytyä myös maalauskaavio. Minä sain Kontioon kantakortit maalauskaavioineen ja siihen on merkitty kaikki värit koodeineen esim. rungolle, vanteille, hytille, etusäleikölle ja puskurille.

Julkaisija:  Neliveto Sisu [ Ti Touko 08, 2018 1:41 pm ]
Viestin otsikko:  Re: S-sarjan maalauskaavio

Kantakortti minulla jo on, kun Sisu Auton palvelunumeroon soitin niin ei maalauskaavion numeroa edes kuunneltu vaan sanottiin ettei löydy eikä etsitä. Pitää kysyä tältä samalta henkilöltä, jonka kanssa puhuin eilen, josko hän haluaisi asiassasi auttaa.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/