Renault Magnum

Muut kuorma-autot, other trucks

Valvoja: sisua

epk12
Viestit: 20
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Renault Magnum

Viesti Kirjoittaja epk12 »

Onkos täällä ketään moisella rakkineella enemmän ajaneita? Kovin on jossain parjattu eräitä ominaisuuksia, mutta mitä mieltä itse olette? Lähinnä kysymys rekanvetureista. Itsellänikin on kyllä oma mielipide asiasta. Siitä myöhemmin..
Avatar
sutii
Viestit: 439
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Re: Renault Magnum

Viesti Kirjoittaja sutii »

juuri nytkin sellaisella ajelen nelostietä. magnum -00 mack 12 litrasella 430hv. ostin 15.9 viime vuonna ja hyvin on rokannu.
lisää juttuu http://www.rahtihemmot.com/forum/index. ... 995.0.html
nyt kokemusta vajaat 90tkm
epk12
Viestit: 20
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Re: Renault Magnum

Viesti Kirjoittaja epk12 »

Eipä tuo paha ollut itsestänikään. Meno tuntui alussa vähän huojakalta kehnolla tiellä, kun istuttiin tosi korkealla ja oli jousitusta aika monessa välissä tiestä kuskiin. Hyvä näkyvyys ja ihan tasaisesti kulki minusta kuitenkin. Meni siinä missä samantehoiset Volvotkin. Kikkailua siellä täällä. Ikkunoiden (kaikkien) kaihtimetkin toimivat sähköllä. Hidasta mutta helppoa. Ne ranskalaiset taas..
Kyytiin kiipeäminen oli vähän taitolaji. Täytyi varoa, ettei vielä unipöpperössä juuri herättyään loikannut vahingossa suoraan tantereelle ohi portaiden, kun jäi se suuntaissiirymä taaksepäin tekemättä.. Äkkiä oppi..
Toisaalta tasalattiasta oli taas se hyöty, että oli kuin olisi kotisängystä noussut. Kyllä se hytti minulle kelpasi. Jotkut pitivät ahtaana ja epäkäytännöllisenä.
Vaihteisto oli turhan jäykkä ainakin uutena. Miten lie nykyään?
Vastaa Viestiin