Sivu 1/26

Re: SA-1389

Lähetetty: Pe Marras 13, 2009 11:28 am
Kirjoittaja Taucher
Very nice pictures, thanks Leif!!!
I feel with You ... but You won´t get it back. :wink:
You can drive with only one at a time anyway so be happy that all three of them could be on the road / off the road at the same time soon. :mrgreen: :twisted:

CU
Jan

Re: SA-1389

Lähetetty: Ti Marras 17, 2009 6:04 pm
Kirjoittaja ZAU
Löytyi kuva tosta protosta arkistojen kätköistä,vuosi on 2006 ja toukokuun huutokauppa.

Re: SA-1389

Lähetetty: Ti Marras 17, 2009 6:51 pm
Kirjoittaja Napapiiri
Toi peili viritys... :lol:

Re: SA-1389

Lähetetty: La Marras 21, 2009 1:33 pm
Kirjoittaja Taucher
:shock: Where's the cup of the right fender??? :shock:
I didn't get that. :(

Now the truck looks a lot better. :mrgreen:

Re: SA-1389

Lähetetty: Su Tammi 30, 2011 2:07 am
Kirjoittaja FBW
Muutamia kuukausia sitten ajoin lähinnä omaksi huvikseni Taucherin Proton omalta halliltani 200km päähän hänen kotiinsa. Oli hieno reissu vaikka lämmöt alkoivat loppumatkasta nousemaan niin sain pidettyä ne aisoissa hiljentämällä 70km/h nopeuteen, moottoritiellä ei pimeässä enää huvittanut pysäytellä. Seuraavana päivänä Jan havaitsi että vesiletku oli koneesta lähes irronnut... Kiharaisemmilla teillä oli välillä kieli keskellä suuta kun jarrut puolsivat kavalasti ojan puolelle.

Protoa jouduin kasaamaan kokoon ennen lähtöä, aikaisemmin vaihdoimme ulkona kesän aikana vuokraisännän riemuksi Protoon uuden lattian, etulokasuojat ja niiden yläpuolella olevat metalliprofiilit.
Kuva

Kuva

Kuva

Oikealla puolella Rhein-joki ja sen toisella puolella Sveitsi, koko matka kulki rajan pinnassa:
Kuva

Kuva

Mr. Burns pitämässä liekkiä yllä:
Kuva

Re: SA-1389

Lähetetty: La Huhti 02, 2011 3:01 pm
Kirjoittaja FBW
Happy Birthday, old man!

We want to see some Sisu in the forrest pics, thanks!

Re: SA-1389

Lähetetty: Ti Marras 12, 2013 2:41 pm
Kirjoittaja FBW

Re: SA-1389

Lähetetty: Su Marras 24, 2013 11:25 pm
Kirjoittaja FBW
Hmm... Enpä ole enää varma että myydäänkö tätä ;) Haettiin se tänään pitkän junareissun päätteeksi kotiin ja oli niin hieno reissu Sisulla kotiin että aika vaikea tästä olisi enää luopua. Ensi kilometreillä alavesiletku petti (oli huonosti kiinni) ja akun napa hieman hapettunut, mutta kun ylikuumenemisongelma tuli pienellä työllä kuntoon ja Sisukin käynnistyi pelkkää starttia näyttämällä niin matka jatkui :) Tyttöystävä rakastui Protoon korviaan myöten eikä vähiten sen takia että ajoimme viimeiset kilometrit kotiin todella hankalan, kapean ja mutaisen vuoristometsän lävitse. Hitaalla nelivedolla ja lukot päällä meni puunrunkojen ylitse kuin tyhjää vaan! Voi helevata, on nää vaan aika pelejä...

Tuossa auton myyjä Jan oikealla - jolle auton myin n. 5 vuotta sitten ja meikäläinen vasemmalla :) Hyvät illat kaikille, me yritämme jotenkin saada unenpäästä kiinni vaikka sellainen on Sisu-kuume että tuskin petiin mennään ennen aamua :) Ja huomenna offailu jatkuu...

Uusi lava on jo paikalla ja sen verran mahtavalla mutakuorrutuksella että maalilla ei ole ihan kiire ;)

Re: SA-1389

Lähetetty: Su Marras 24, 2013 11:35 pm
Kirjoittaja FBW
Siitä vielä matkan päältä ihmettelyä, onneksi oli joki lähellä niin saatiin uudet jäähdytysvedet näppärästi... Matkanopeus 80km/h kotiin ja vaihtaa ei tarvinnut edes mäissä, hyvältä kuulostaa turbo-Leukku ja kulkee kanssa :) Ensi viikolla poistetaan uudesta lavasta pintaruoste (tullut kuivassa säilytystilassa) ja uutta maalia... Lavaan tulee kanssa vähän lisää metallia että voidaan sanoa viimeistellyksi (laidat ja etuseinä puuttuu).

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 8:19 am
Kirjoittaja FBW
Tyttöystävä rakastui Protoon oikein perusteellisesti :)

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 8:36 am
Kirjoittaja FBW
8)

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 8:57 am
Kirjoittaja FBW
Vinkkinä että kannattaa saada naisväki harrastuksen taakse niin voi vapaasti kuluttaa aikaa tallissa :mrgreen:

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 9:13 am
Kirjoittaja FBW
Tupakkatauko, edessä U-käännös hieman veemäisessä paikassa :D

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 10:28 am
Kirjoittaja kivinen
Kenen metsiin saitte ajoluvan? Ajattelin, että tuolla olisi maastoliikenteen rajoitukset aika tiukkoja.

Hyvän näköistä rinnettä. Tuollaisessa pintamudassa auttaa, jos saa renkaaseen pyörimisnopeutta. Rengas alkaa puhdistumaan, tarkoitan tätä:

http://www.youtube.com/watch?v=OOfGyIF0dOs
FBW kirjoitti:Vinkkinä että kannattaa saada naisväki harrastuksen taakse niin voi vapaasti kuluttaa aikaa tallissa :mrgreen:
Ei toimi kaikilla versioilla. :wink:

Re: SA-1389

Lähetetty: To Marras 28, 2013 10:45 am
Kirjoittaja FBW
Minkä ajoluvan? :D Eikös koeajo ole aina sallittu ;) Jäätiin tuonne rinteeseen niin pahasti jumiin että alkoi jo jännittämään koska jäädään kiinni, eikä pelkästään puiden väliin ;) 5h vinssausta ja lopussa Steffin eno+moottorisaha auttoivat pälkähästä. Vinssin vapautus ei toiminut eikä ollut sopivaa työkalua mukana, oli melkoisen hauskaa vapauttaa veto koukusta eikä vinssistä - aika moneen kertaan vielä. Eno ei ollut oikein riemastunut meidän ajoista, ensinnäkin metsäteillä ei saa edes ajaa ilman lupaa (siksi mentiinkin metsään), toisekseen edes moottorisahaa ei saanut omaan käteen koska siihenkin tarvitaan lupa että saa käyttää... Lisäksi hän oli varma että rikon senkin :| Tuli nimittäin loppumetreillä öljyt ulos vaihdelaatikosta kun tuli paha jumi... Onneksi on tuossa kaksi varalaatikkoa mukana, toinen uusi. No eno oli lopuksi ihan hymyssä suin vaikka sanoikin että älkää helvetti tehkö toiste.

Tuo rinne oli pikkaisen jyrkempi kuin kuvista käy ilmi (tässä kohtaa ei ollut pahin paikka), oli hankala edes kävellä ylös liukkauden takia. Yritin kyllä kaikki trikit mutta olisi varmaan pitänyt olla Kivinen matkassa ja iso-lohko että olisi mennyt homma putkeen. Videot-puolella on yksi etappi kuvattunakin, jossa sopivasti pistin vielä pakkia päälle viime metrillä.

Kyllä kaikki vaimoke "versiot" toimivat kun muistaa ajaa päivityksiä vähintään viikottain :mrgreen: Ei kuitenkaan liian usein ettei tule päänsärkyä. Sulla on varmasti näistä asioista huomattavasti enemmän kokemusta kuin minulla.

Ps. Steffiltä terkut sulle että pistähän kalenteriin Saksan reissu kun taas sopii kalenteriin! Käydään sitten offaamassa niin maan perkeleellisesti.