Sivu 1/1

Esittelemme "ennätys-Vanajan"

Lähetetty: Su Joulu 26, 2010 12:09 pm
Kirjoittaja Kontio
Selailin vanhoja sisu-viestejä (9/1970) ja tämä löytyi sieltä.

Kamera toimittaa nyt skannerin virkaa, ja kuva tuli otettua suurena, joten pahoittelut jos menee isoksi...


Kuva

Re: Esittelemme "ennätys-Vanajan"

Lähetetty: Su Joulu 26, 2010 2:26 pm
Kirjoittaja Jasa
1979 Tuo ennätys Vanaja sitten vaihdettiinkin Kaivokselan Volvolla F 12 malliseen Volvoon . Huima suoritus tuon aikaiselta autolta . Taloudellinenkin varmaa oli sillä ei kuulemma kauaa nokka tuhissut tuossa Tainionkosken ja Rauman välissä kun oli vanajalla kuulemma ollut jonkin verran kulkuhaluja kuljettajia Ossi Rekolaa ja Esko Savolaista olivat joskus haastatelleet ja sivumennen maininneet että sopivasti "säädettynä" oli ollut melko pirteä ajopeli. :wink:

Re: Esittelemme "ennätys-Vanajan"

Lähetetty: Su Joulu 26, 2010 9:31 pm
Kirjoittaja Kontio
Mitähän mahtoi Vanajan mittarissa olla vaihtohetkellä. Kylläkai mittari oli jo parikertaa pyörähtänyt ympäri.

Äkkiä ajatellen tuntuisi, että kymmenen vuoden ikäisen, tuolloin jo kuolleen automerkin/auton vaihtossa antaminen menisi automyyjän puolesta "hyväntekeväisyytenä", eli otetaan nyt vaihdossa, mutta eipä siitä hyvitetä oikeastaan mitään.
En sitten tiedä...

On siinä ollut kuljettajilla melkoinen hyppy kehityksessä, kun Vanajan hytistä mennään ison Volvon ratin taakse. 8)

Re: Esittelemme "ennätys-Vanajan"

Lähetetty: Su Joulu 26, 2010 10:03 pm
Kirjoittaja Jasa
Varmaankaan Vaanon kaltaisessa yrityksessä ei kuitenkaan enään 10 v vanhalla autolla tuollaisia kilometrejä tahkottu vaan Vanaja siirretty lyhyimmille linjoille iän karttuessa ja tuohon non stop linjalle valittu sopivin välein ajoin uusi auto .Entisellä työn antajallani autoihin tuli parhaimpina vuosina 93-99 (siis ennen tiukentuneen ajo aika lain) 280 -300 tuhatta mittariin vuodessa ja autot menivät vaihtoon n 4-5 vuoden ikäisinä ,no siellä ei ollut enään käyttöä tuon ikäisille autoille joten huokein ratkaisu oli uusi alusta 4-5 vuoden välein .