Austin 2WA 1952 museokatsastus

Muut kuorma-autot, other trucks

Valvoja: sisua

David Brown
Viestit: 59
Liittynyt: To Helmi 09, 2017 4:43 pm

Austin 2WA 1952 museokatsastus

Viesti Kirjoittaja David Brown »

Lomaterveisiä täält Raaseporista 8)

Ja sitte aiheeseen.
Meidän VPKssa on vanha Austin paloauto joka jäi jo 1984 pois kalustorivistöstä ja työnnettiin vanhaan navettaan, nyt ollan kaivettu auto esille ja olemme talven aikana kunnostanut jarrut ja moottorin, katsastuskin tehtiin viime viikolla.
Sitte iski ajatus museokatsastaa sitä, siispä kutsuttiin kaksi katsastajaa käymään mutta lopputulos ei kyllä ollu oikein mieleinen :(
Niitten mielestä suurinpiirtein koko auto pitäis maalata tai ainakin ne pienet ruosteet paikkamaalata, siitähän tulee sit sen jälkeen hirveen näköinen :shock:
Nyt auto on alkuperäinen, maalattu 50luvun loppupuolella paloautopunaiseksi, auto täynnä patinaa ja ollaan kaikki sitä mieltä että auto on pilattu jos sen sen menee maalaamaan.
Onko todella näin että museoautossa ei saa olla mitään ruostetta?

Terveisiä M. Rosenqvist
R-141BPT /4350 -78
Nummi Universal ja Fulleri 8)

Avatar
sisua
Site Admin
Viestit: 1759
Liittynyt: Ma Loka 08, 2007 5:45 pm

Re: Austin 2WA 1952 museokatsastus

Viesti Kirjoittaja sisua »

David Brown kirjoitti:Onko todella näin että museoautossa ei saa olla mitään ruostetta?
Museokatsastettujen kulkupelien taso vaihtelee mielestäni liikaa ja tuohon soisi tulevan jonkunlaista linjakkuutta (= joustavuutta ja järkevyyttä).
Kyse kuitenkin kulkupeleistä, jotka ovat tulleet muutama vuosikymmen sitten valmistuslinjalta - eivät ole enää uusia ja ovat nähneet elämää. Eikä nämä kulkupelit varmasti syö kenenkään leipää enää harrastepeleinä vaikka omaisivat museostatuksen.

4wdman
Viestit: 295
Liittynyt: Ma Marras 16, 2009 5:03 pm

Re: Austin 2WA 1952 museokatsastus

Viesti Kirjoittaja 4wdman »

Ainakin Lahen seudulla hyväksyvät museokatsastuksessa pieniä käytön jälkiä, kuten yksittäisiä kolhuja ja jopa pieniä pintaruosteita.

Vastaa Viestiin