Nyt myrkyn lykkäs

Yleistä keskustelua, foorumin säännöt/ General topics

Valvoja: sisua

Avatar
K-44SP
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Elo 18, 2008 6:46 pm

Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja K-44SP »

Taisi Sisu harrastus loppua nytten tähän. Viherpiipertäjät löysivät hallille vihdoinkin ja tuloksenhan voi arvata :evil: Kalusto kuvattu sitten ominpäin ja kuvat liitetty ympäristötoimen ukaasiin. Pontevasti vaaditaan selvittämään mistä ja milloin autot on hommattu. Mitä näillä tehdään ja onko toiminta liiketoimintaa. Just joo ainoa liike rahavirroissa on ollut sopivien varaosien hommaaminen itselle.

Kaikki ei rekisterissä olevat autot katsotaan romuksi ja näin ollen ovat ympäristöä vaarantavia ja ne kuuluu toimittaa pois. Ainut paperi joka kelpaa todistukseksi "ympäristöhaitan" poistamisesta on romutustodistus muut selitykset ei kelpaa.

No ainut positiivinen juttu on, että Sisu kulkee omin avuin vaikka ei olekkaan rekisterissä. Pitänee lyödä lava täyteen varaosia ja käydä hakemassa siirtokilvet konttorilta ja ajaa koko hoito suoraan romukauppiaalle ja pyytää romutustodistus :evil:

Vai meniköhän viherpiipertäjän ukaasit vähän överiksi :lol: Milloin hallissa säilytettävää omaisuutta on saanut määrätä tuhottavaksi :?:

roope
Viestit: 85
Liittynyt: La Tammi 02, 2010 6:13 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja roope »

:twisted: Kehoita niitä piipertäjiä tutkimaan suoturvetta ja mieluummin alhaalta päin. :lol:

roope
Viestit: 85
Liittynyt: La Tammi 02, 2010 6:13 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja roope »

:?: Miksi melkein kaikki entiset taistolaiset kuuluvat nykyään vihreisiin ?
No tietenkin siksi, että taistolaisena sai vastustaa ainoastaan kapitalismia,
mutta vihreänä saa vastustaa kaikkea järkevää toimintaa.. :|

Butec
Viestit: 187
Liittynyt: Su Tammi 11, 2009 7:15 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Butec »

Liekö pohjavesi aluetta? Jos romppeet on hallissa,ihmettelen tuota ukaasia suuresti.Jos ne on pitkin kartanoa,niin ei ole eka kerta kun tälläisen tekevät.Katsoppas siitä pihaltasi 360 astetta ympäri ja näetkö jonkun asuintalon niin lähellä että pihan aarteet näkyisi hyvin naapuriin asti.Silloin vois miettiä onko aloite ukaasiin tullut sieltä.

Avatar
sisua
Site Admin
Viestit: 1760
Liittynyt: Ma Loka 08, 2007 5:45 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja sisua »

K-44SP kirjoitti:Vai meniköhän viherpiipertäjän ukaasit vähän överiksi :lol: Milloin hallissa säilytettävää omaisuutta on saanut määrätä tuhottavaksi :?:
Ei voi olla totta...
Mikäli tästä on tulossa jokin ennakkotapaus, niin sitten on maailmankirjat sekaisin.
Miten arwokkaan kansallishistorian säilytystä voidaan kohdella tällä tavalla?

Onko siellä suunnalla suomalaisen perinteen mukaisesti naapurit olleet ns. asialla?

Jasa
Viestit: 940
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 8:34 am

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Jasa »

Pistäppä kaikki irtonainen varaosa varastosi Sisusi lavalle pressun alle ja siirtokilvet kiinni. Ei ole nokan koputtamista kenelläkään vaikka autosi seisoisi keskellä pihaa .Ainoastaan poliisilla on oikeus tutkia siirtokilpien voimassa olo ja silloinkin vaan jos tapaa auton liikenteestä.

Avatar
K-44SP
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Elo 18, 2008 6:46 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja K-44SP »

sisua kirjoitti:
Onko siellä suunnalla suomalaisen perinteen mukaisesti naapurit olleet ns. asialla?
Kyllä näin taitaa olla, sillä raportti alkoi sanoilla "saamamme ilmoituksen mukaan". Sen verran syrjässä paikka on, että nähdäkseen lähimmät naapurit pitää omistaa kiikarit :lol:

Pihalla säilytyksessä ollut ha. kalusto on kaverin harraste ja varaosavehkeitä joita on säilytetty kuivana ja akuista riisuttuna. Tämäkään ei sitten tuntuisi riittävän kun pahaksi onneksi eivät ole rekisterissä. Tässä todennäköisesti myös vetoavat ns. alueen viihtyvyydelle aiheutettuun vahinkoon :? Itsellä on ulkosalla yhdessä vanhassa kopissa jonkin verran Sisun osaa vaihdelaatikon kuoria, kytkinkoppia yms. vähän raskaampaa mutta kuivia osia. Harrastekampe on hallissa betonin päällä ja samoin muut osat eli näkymättömissä. Ihmettelen jos tuolla ukaasilla on voimaa pistää siellä olevat vehkeet sulattoon :lol:

No pitänee katsoa homma loppuun ja mielenkiinnolla seurata miten paljon viranomainen antaa näitä "ongelmajätteitä" säilyttää. Mihin pykälään vetoaa ja mitä ennakkotapauksia on asiasta.

Avatar
K-44SP
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Elo 18, 2008 6:46 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja K-44SP »

Jasa kirjoitti:Pistäppä kaikki irtonainen varaosa varastosi Sisusi lavalle pressun alle ja siirtokilvet kiinni. Ei ole nokan koputtamista kenelläkään vaikka autosi seisoisi keskellä pihaa .Ainoastaan poliisilla on oikeus tutkia siirtokilpien voimassa olo ja silloinkin vaan jos tapaa auton liikenteestä.
Kävi tämmöinenkin aluksi mielessä :mrgreen:
Mutta lähtö tulisi Sisulle kyllä aika nopeaan, sillä täällä et saa säilyttää edes isompaa venettä omalla pihalla jollet ole anonut maksullista lupaa rakennusvalvontavirastolta. Tällöinkin kuunnellaan naapurin mielipidettä asiasta ja jos on vastaan ei tule lupaa :shock:

Jasa
Viestit: 940
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 8:34 am

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Jasa »

Jos harraste kamppeesi on hallissa niin ei suinkaan se halli ole lukitsematon ja jos on lukittu niin onko selvyyttä että kuka ne kyylät on sinne halliin päästänyt ja mikä on noiden "kyylien" perusteltu syy päästä sinne halliin. Kenellä vaan voi olla vaikka olohuoneessaan "ympäristöä pilaavaa" harrastetoimintaa vaikka esim minulla (kunpa olisikin :D ) ,mutta sitäpä ei tulla katsomaan muut kuin poliisiviran omainen ja silloinkin ainoastaan kotietsintä luvan kanssa.Pihatantereella seisoviin harrastelaitteisiin ovat viimeaikoina olleet kärkkäitä puuttumaan nämä "maailman pelastajat".

Avatar
Kontio
Viestit: 669
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 10:02 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Kontio »

Jaa-a, odotellaan milloinka viherkuherpiipertäjät "löytävät" meikäläisen ranchin. No eipä sitä kyllä tarvitse etsiä, siinähän se on hyvien yhteyksien varrella...
Mutta on sielläkin kyllä (arvo)tavaraa leveällä kaivinkonetta, traktoria, työkoneita... ja lähin naapurikin on siinä 50 metrin päässä.
Siinä kun on kylän miesten kanssa juteltu näistä koneista, kaikki ovat todenneet kylläkin seuraavasti: kyllähän tänne sopii :D

Jasa
Viestit: 940
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 8:34 am

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Jasa »

Meidän "Klaanin" ´harraste varikolla onneksi pyörii sellainen 4 jalkainen vartio kone että tuntemattomilla saattaa olla eloon jäämis mahdollisuudet olemattoman vähäiset jos sinne joku erehtyisi menemään . :D ja jos sattuu olemaan niin neuvokas että pääsee pihaan asti niin vähintään toista jalkaterää tai rannetta köyhempänä joutuu poistumaan eli saatanan vihaisesta susikoirasta on kyse. :D

Avatar
K-44SP
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Elo 18, 2008 6:46 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja K-44SP »

Jasa kirjoitti:Jos harraste kamppeesi on hallissa niin ei suinkaan se halli ole lukitsematon ja jos on lukittu niin onko selvyyttä että kuka ne kyylät on sinne halliin päästänyt ja mikä on noiden "kyylien" perusteltu syy päästä sinne halliin. Kenellä vaan voi olla vaikka olohuoneessaan "ympäristöä pilaavaa" harrastetoimintaa vaikka esim minulla (kunpa olisikin :D ) ,mutta sitäpä ei tulla katsomaan muut kuin poliisiviran omainen ja silloinkin ainoastaan kotietsintä luvan kanssa.Pihatantereella seisoviin harrastelaitteisiin ovat viimeaikoina olleet kärkkäitä puuttumaan nämä "maailman pelastajat".
Sen verran viisaita "maailman pelastajat" ovat olleet etteivät ole uskaltaneet hallista otettuja kuvia liittää raporttiin. Kovasti kuitenkin tivattiin missä käytössä halli on ja mitä vehkeitä sisällä olevat autot ovat. Tietenkin ovet ovat olleet silloin auki, mutta eivät enää. Tämä ilta meni sitten selvitellessä miten asian laita on omalta kohdalta. Isännöitsijä oli mm. vankasti sitä mieltä, ettei viherkukertajille todellakaan kuulu mitä siellä on, aivan kuin täälläkin oltiin mieltä, eli itselläni pitäisi homma olla kunnossa tältä osin.

Voitte arvata, että hieman lievästi sanoen keittää. Toivottavasti ei yksikään kaasunaamarilaukulla varustettu rillipöllö kaikkine norjalaispaitoineen eksy paikalle kun starttailen Sisua. Takaan, että saa tutkia pakoputkea vähän tarkemmin läheltä :lol: Toivottavasti ei mennyt nettiuhkailun puolelle :shock: :mrgreen: :shock:

Wonderi
Viestit: 527
Liittynyt: Su Maalis 08, 2009 1:07 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja Wonderi »

K-44SP kirjoitti:Kaikki ei rekisterissä olevat autot katsotaan romuksi ja näin ollen ovat ympäristöä vaarantavia ja ne kuuluu toimittaa pois. Ainut paperi joka kelpaa todistukseksi "ympäristöhaitan" poistamisesta on romutustodistus muut selitykset ei kelpaa.
Vähän ristiriitaista tuokin kun virallista romutustodistustahan ei kai edes voi saada puolikkaan auton romuttamisesta. Vaan pitää olla "kokonainen". Ja kun jokaisesta osia puuttuu niin ethän voi semmoista edes saada.

Maalaisjärjellä ajatellen vanhoista autoista ja auton raadoista voi olla lähinnä kolmea ympäristöhaittaa. Näyttää naapurin silmään rumalta (aita tai metsä ympärillä poistaa haitan), vuotaa öljyä maahan (otetaan öljyt pois niistä tai pidetään sisällä tavallisen tiiviin lattian päällä) tai ääni ja savu käynnistellessä (voi harmi, vanhojen autojen kuuluukin savuta ja meluta).

tjg-811
Viestit: 40
Liittynyt: Pe Joulu 25, 2009 12:52 am

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja tjg-811 »

Paska asia, ku wiher piipertäjät hiffas tämän jalon ja ansiokkaan esi historialisen kaluston säilyttämisen olemassa olevien raha virtojen salliessa ylläpitäen säilyttäen jonnii moisessa kunnossa tulewile suku polvile.
Sulla on helevin kiinnostuna nuapuri lähi ynpäristössä, joka haluvaaa tunkee nenäsä joka paekkaan. Mutta kahoppa, että onko kaverila itlä hommat hanskassa.
On näitä ympäristö hihhuleita minunkii piha piirissä käyny, ihmeellisin lausunnoin; naapurit on valittanu jostain muovin riekaleista.
Laitoin kunnan latu hankkeen uusiin suunnitelmiin, että minun alueelleni ei kunnan tarvihe suunnitella matkailijoitten latu reittejä.
Otan vastaan kommentteja. tjg-811.

Avatar
sisua45
Viestit: 2961
Liittynyt: Ma Loka 08, 2007 10:33 pm

Re: Nyt myrkyn lykkäs

Viesti Kirjoittaja sisua45 »

Ketä ne pihalla kävijät olivat, kunnan ympäristölautakunnan väkeä? Pihalta irto romut sisälle, ja hallin ovi kiinni. Sisällä olevasta tavarasta ei ole kenelläkään mitään sanomista.
"Oman, kunnioitettavan porukan muodostavat alan harrastajat. Heidän ansiostaan esimerkiksi Proto-Sisuja on edelleen ajokuntoisina."

SA-1337: http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=29218

Kuva

Vastaa Viestiin