Sisun neste etujarrut,mallia vanha britti,paine ei poistu

Kaikkea kampiakselin ja renkaiden väliltä / Everything between crankshaft and tires

Valvoja: sisua

Nelikulmakutteri
Viestit: 11
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Sisun neste etujarrut,mallia vanha britti,paine ei poistu

Viesti Kirjoittaja Nelikulmakutteri »

68 nelikko kontio tykkipyörillä ja Britti etuakselilla,jota myös oli Protossa.Nestejarrut,tyyppiä vetävä kiila.Mikä piru on vikana kun sylintereistä ei pääse paine pois.Vaikka irrottaa letkun rungosta niin ei paine tule ulos.Ei myöskään ilmaruuvista.Ainoastaan kun löysää banjopultin sylinteristä niin paine lähtee.Voisiko vika olla väärän mittaisessa kuppikumissa,jos se sulkee paluuvirtausreijän eikä paine pääse purkautumaan.Aivan käsittämätön juttu.

Kokeiltu ilman jarrurumpua,ja myös silleen että käsipuristimella painettu kenkiä vastaan.
Avatar
K-44SP
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Re: Sisun neste etujarrut,mallia vanha britti,paine ei poist

Viesti Kirjoittaja K-44SP »

Alkoipa homma sen verran kiinnostamaan joten purin yhden uuden sylinterin malliksi. Onhan kaikki osat samoin päin ja samassa järjestyksessä :?: Kasasimpa piruuttani sylinterin asentamalla männän väärinpäin. Tällöin jarrukumi näytti tulleen juuri nesteenkulkukanavien aukkojen kohdalle ja saman efektin varmaan aiheuttaa myös liian leveä kuppikumi ainakin sylinterin alapäässä. Tuossa omassa näyttäisi olevan karkeasti tönärillä mitattuna 8mm korkea huuli kumessa.

Aika erikoista, että ainoastaan banjopulttia löysäämällä pääsee paineet pois. Onkohan tältäkohdin nestekanava saanut siipeensä, kun banjopultti on vaihdettu millikkäiseksi :wink:
Liitteet
Hajotuskuva.JPG
Vastaa Viestiin