Nosturin asennus Kontioon

Muu tekniikkaan liittyvä kuten sähkökytkennät, pneumatiikka, runko, hytti, maalaus, jne. / Others like el-diagrams, pneumatics, frame, cabin, painting, etc.

Valvoja: sisua

JHa
Viestit: 10
Liittynyt: To Syys 10, 2020 11:51 am

Nosturin asennus Kontioon

Viesti Kirjoittaja JHa »

Morjes! Kappaletavaranosturia olen haaveillut Kontioon. Nyt päälirakenteena kippilava ja hieman täytys tietää enemmän vaatimuksista sekä ylipäätänsä kannattaako alkaa sovittamaan. Ajatuksena olisi ässä nupe tai hiab 550 tai vastaava.

Elikkä asioita mitkä on vielä hämärän peitossa:

-Kuinka paljon tilaa tarvitaan hytin takaa?

-Tarvitaanko apurunko ja millaisilla tangoilla tulee kiinni?

-Mitä katsastuksessa sanotaan? Tähän olisi kiva saada oikeaa tietoa. Muutoskatsastaahan se pitäs, mutta riittääkö tieto paljonko nosturi painaa vai pitääkö olla virallinen lujuuslaskelma tai yms? Auto on yksityisessä käytössä joten nosturin tarkastuksesta ei tarvitse huolehtia.

-Ajatuksena oli käyttää Nummi-liftin pumppu+hyd.öljy säiliö pakettia mikä nyt paikallaan. Tulee korkeudessa ylitte rungosta, eli onko tiellä?

Jos joku kellä esim tuollainen ässä nupe tai universaali on Kontiossa kiinni ja siitä voisi hieman kuvia jakaa olisin kovin kiitollinen :D
lähikuvaa ainakin kiinnityksestä kiinnostaa.
Viimeksi muokannut JHa, Ti Huhti 06, 2021 11:59 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
JHa
Viestit: 10
Liittynyt: To Syys 10, 2020 11:51 am

Re: Nosturin asennus Kontioon

Viesti Kirjoittaja JHa »

Kuva

Kuva

Tuollainen hyd paketti nyt paikallaan. Voima tulee ulosotosta pienellä akselilla suoraan tuohon kylkeen ja pumppu piilossa tuolla säiliön sisällä.
Vastaa Viestiin