-94 Sm 332 445 celect ei käynnisty

Muu tekniikkaan liittyvä kuten sähkökytkennät, pneumatiikka, runko, hytti, maalaus, jne. / Others like el-diagrams, pneumatics, frame, cabin, painting, etc.

Valvoja: sisua

Sisu_Sm
Viestit: 1
Liittynyt: Su Touko 09, 2021 5:07 pm

-94 Sm 332 445 celect ei käynnisty

Viesti Kirjoittaja Sisu_Sm »

Moro,
Elikkäs Otsikon mukaisessa sisussa ongelmaa käyntiin lähdön kanssa. Auto lähtee välillä käyntiin mutta sillon kun ei meinaa lähteä niin ei lupaakkaan. Aina kun auto on saatu käyntiin niin toimii moitteetta siihen asti kun itse sammuttaa. Jos autolla on ajettu ja moottori on lämmin, lähtee helposti käyntiin mutta sitten kun auto on kylmä niin ei aina lupaa edes.
Vaihdettuja osia on
-Pyörintänopeus anturi
-Sammutin solenoidi
-Virtalukko
-Celect boxi käytetty huollettavana
-Polttoainelinjan takaiskuventtiili
-Imu ja Paluu linjat puhdistettu
-Polttoainesuodatin
-Celectin rele ja sulakkeet katottu
Hyviä vinkkejä otetaan vastaan jos jollain on ideoita.
juho
Viestit: 119
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Re: -94 Sm 332 445 celect ei käynnisty

Viesti Kirjoittaja juho »

Antaako se mitään vikakoodeja? Toimiiko Celectin merkkivalot (pitäisi syttyä keltainen valo kun virran kytkee ja sen pitää sammua kun moottori käynnistyy).

Tuolla ohjeita vikakoodin lukemisesta:
viewtopic.php?f=21&t=3739

Jos on tuommoinen epämääräinen, välillä ilmenevä vika niin johtosarja voisi olla yksi syy. Omassa oli pahasti johdot nirhaantuneet moottorin oikealta puolelta, moottorin johtosarjan puolelta, lähellä kohtaa, jossa johdot liittyvät ohjaamon johtosarjaan.

Onhan siinä Celectiin tarkoitettu sisäputkellinen polttoainesuodatin? Celect-moottori ei toimi kunnolla mekaanisen koneen suodattimella. Sahauttaa ankarasti ja minulla oireili siten, että lämpimänä/pienen tauon jälkeen käynnistyi, mutta kylmänä hyvin hankalasti. Tuolla omia kokemuksia asiasta: viewtopic.php?f=4&t=2629
Vastaa Viestiin