Sisu A-45(Proto) ja SA-150(Masi) jakolaatikkoon uusia osia

Yleistä keskustelua, foorumin säännöt/ General topics

Valvoja: sisua

kivinen
Viestit: 755
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Sisu A-45(Proto) ja SA-150(Masi) jakolaatikkoon uusia osia

Viesti Kirjoittaja kivinen »

Löytyi tuossa kun kaivelin netistä kaverille osia. Voi olla, että tähän topicciin tulee henkilöitä pätemään, mutta koska osien tarvitsijalle voi olla arvokas tieto, niin kirjoitan kuitenkin.

Sisun käyttämä jakolaatikko vastaa Rockwell T-226, nykyään firma on Rockwell-Meritor, osia myy mm. Progear and transmission Inc.

Tuosta linkistä löytyy osakuvat ja numerot, laitoin tuon listan talteen, jos linkki ei toimi:
https://progearandtransmission.com/manu ... Manual.pdf

Esimerkkinä aika monesta haljenneet etukardaanin lähdön kuoret, Carrier-declutch shaft bearing/Declutch housing, $1295.00. Tuohan tarkoittaa, että hinta Suomeen pitää lisätä rahti+tulli+alv.(karkeasti laskettuna 1567€+rahti) Ei ole halpaa, mutta jos auto seisoo tuollaisen osapuutteen takia, niin tuolta ainakin osia saa.

Sellainen huomio, että jakolaatikkoon saa kardaanikäsijarrun ja voimanulosoton. En ole tutkinut asiaa tarkemmin, mutta nuohan mahdollistaa monia asioita.

Minulta voi kysyä yhteystietoja suoraan varaosamyyjälle tai jos amerikka ei taivu, niin voin hoitaa kyselyt ja sovittaessa vaikka tilauksenkin. En tarvitse rahaa välistä, kunhan kyseessä on harrastus, eikä liiketoiminta.

Jos useammalla on tarve osille, niin joku kimppatilaus olisi mahdollinen. Saisi varmaan rahtikuluja alaspäin.

O4O 557 83 I8