Timpan Konepäivät 13-14.7.2018

Aiheeseen liityvät tapahtumat / Related events

Valvoja: sisua

Avatar
sisua
Site Admin
Viestit: 1814
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Timpan Konepäivät 13-14.7.2018

Viesti Kirjoittaja sisua »

Laitan tänne myös tietoa Timpan Konepäivistä.
Timppa ottaisi mielellään näytille Proto Sisun Valmetin koneella, konepäivillä on paljon Valmettiin liittyvää.
(Oma Proto Valmetin koneella olisi samassa pitäjässä, mutta valitettavasti se ei ole ajokunnossa)
Ottakaahan Timppaan yhteyttä, jotta saadaan Proto tähänkin tapahtumaan :D
Vimpelissä järjestetään tulevana kesänä (13.-14.7.2018) kaksipäiväinen näyttelytapahtuma ”Timpan Konepäivät” Vimpelin kesämarkkinoiden yhteydessä. Tapahtuma kokoaa yhteen traktoreista ja koneista kiinnostuneita! Pyrimme saamaan esille yksilön jokaisesta Valmetin mallista, joten paikalla on nähtävissä ja verrattavissa vanhoja klassikoita, kuten koesarjan numero 12 pikku Valmet! Tapahtuman tavoitteena on saada näytille mahdollisimman kattava kirjo eri Valmet-malleja, joten tule mukaan tekemään tapahtumasta onnistunut, kerro siitä kaverille ja ilmoita mukaan oma traktorisi!

Ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen timo.vesala@korjaamo.inet.fi otsikolla ”Timpan Konepäivät” tai puhelimitse numeroon 0400 540 717. Listaa jo ilmoittautuneista traktorimalleista päivitetään tälle sivulle, joten käy tarkistamassa mitkä mallit puuttuvat! Jos kotoasi löytyy toisen merkkinen vanhempi traktori ja haluaisit esitellä ja kertoa tämänkin koneen matkan tehtaalta eläkkeelle, ota yhteyttä Timoon. Voit osallistua tapahtumaan myös ilmoittautumalla rompepäiville, jotka pidetään tapahtuman ohessa. Ilmoittautuminen rompepäiville sähköpostilla otsikolla ”Rompepäivät” tai puhelimitse samoihin ylläoleviin yhteystietoihin.

Timo Vesala ky:n päätoimiala on maatalouskoneiden korjaus, jonka parissa yritys on työskennellyt Vimpelissä jo perustamisesta lähtien vuodesta 1973. Valmet on toiminut vahvana yhteistyökumppanina yrityksen alkuajoista asti, ja samalla alueella on järjestetty maatalousnäyttelyt vuonna 1976, mitkä toimivat inspiraationa tämän tapahtuman järjestämiselle.

Esillä Konepäivillä on myös AGCO Suomi Oy:n edustamia Valtra ja Fendt, Turun Konekeskuksen Massey Ferguson -traktoreita, Scania -kuorma-autoja sekä useita muita konemiehiä kiinnostavia laitteita. Paikalla myös useita tarvikemyyjiä tarjouksineen! Tapahtumassa on lisäksi muutakin ohjelmaa mm. yhteistyökumppaneiden puolesta, joista päivitetään tietoa kevään mittaan. Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan, niin pysyt aina ajan tasalla!

Ilmoittautuneet:
Valmet 359 vm. -59, Vimpeli
Valmet 565 vm. -68, Vimpeli
Valmet 502 vm. -75, Vimpeli
Valmet 1102 vm. -76, Vimpeli
Valmet 565 Finlandia 33/75, Vimpeli
Valmet 565 vm. -68, Vimpeli
Valmet 20 vm. -60, Seinäjoki