Kytkin on/off

SL, SK, SM, SN ja SR-sarjat

Valvoja: sisua

SR260
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Marras 04, 2020 9:46 am

Kytkin on/off

Viesti Kirjoittaja SR260 »

Alkaako kytkin olla finaalissa kun liikkeelle lähdettäessä koko auto nykii /hyppii, varsinkin pehmeällä alustalla kun oikein otetaan voima käyttöön, erityisesti ryömintävaihteella? Autolla ei ole viimeisen 10 vuoden aikana ajettu kun satunnaisesti, voiko sillä olla vaikutusta? Muistan joskus kuulleeni että pieni "lämmitys" luistattamalla vois auttaa, vai hajoaako sit lopullisesti? Senhän kaikki tietää että Sisun kytkin on aika ärhäkkä, mutta ettei yhtään pysty pehmeästi "liiraa" ilman että puree kiinni ei todella oo normaalia.
SamppaP
Viestit: 180
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 4:14 pm

Re: Kytkin on/off

Viesti Kirjoittaja SamppaP »

Täytyisi ite kans perehtyä tuohon E14 kytkimeen, tyhjänä ihan asiallisesti lähtee liikkeelle, kuormattuna ja pehmeällä alustalla jos luistattaa kytkintä rupeaa auto pomppimaan ja hytti heiluu puolelta toiselle :mrgreen:

Yksi mikä voi olla, raktoriin tein kytkinremontin, onnistuin säätämään kytkinkäpälät (3kpl) eri tasolle kun mittauspisteet ei niin tarkkoja olleet. Se kans ravisti niin paljon että joutui uusiksi säätää käpälät samalle tasolle. Fullerin kytkimen rakenne hieman erilainen mitä oli siinä Fiatissa.

En valitettavasti osaa sanoa onko Fullerin kytkimessä säätömahdollisuutta vai onko levy kulunut loppuun?
Vastaa Viestiin